Evita lehti Tilaa Evita – hyvä olo alkaa tästä

Tilaa Evita-lehti

Evita-lehti-normal.jpg


Evitassa on kaikki mitä tarvitset hyvään elämään Uusi naisten aikakauslehti Evita yhdistää hyväntuulisesti kaikki hyvän elämän ainekset: kauneus, hyvinvointi, uusin tieto ravinnosta sekä kehon ja mielen toiminnoista ja aktiivilomakohteista.

Tilaa nyt huippuedullisesti 4 Evita-lehteä vain 19,90€. Tilaa nyt uudistunut Evita 5 nroa vain 19.90€, saat kaupan päälle kätevän matkahiustenkuivaajan, arvo 39,90€!


Olivia lehti - Tilaa tästä!

Olivia – yhdistää tyylin ja tunteet

Olivia-lehti-normal.jpg


Olivia – yhdistää tyylin ja tunteet! Millä merkillä on ohut meikkivoide, jossa on suojakerroin? Mitä tarjoaisin lauantain ruokavieraille? Ja toisaalta: Olenko oikeassa ammatissa? Haluanko äidiksi? Pitäisikö minunkin muuttaa maalle? Olivia vastaa kysymyksiin, joita kolmekymppiset naiset pohtivat. Palstoilta löytyy apu, kun on 15 minuuttia aikaa piipahtaa kosmetiikkaosastolla tai kun tarvitaan inspiraatiota seuraavan päivän työpukeutumiseen. Ainutlaatuisen Oliviasta tekee lukijoiden ja tekijöiden lämmin suhde. 

Olivian tavoitteena on olla Suomen johtava tyylilehti. Olivia haluaa rohkaista lukijoitaan löytämään oman tyylinsä, sekä auttaa lukijaa eri elämänvaiheiden pienissä ja suurissa päätöksissä.

Olivia-lehti, nyt 5 nro hintaan 23.90€ + tilaajalahjaksi Lumi evening Duo- pikkulaukku


Divaani lehti

Divaani-lehti-normal.jpg

Ylellisen kaunis Divaani tarjoilee persoonallisia koteja, tyylikästä tilankäyttöä ja kekseliäitä ideoita. Kiinnostavien kotien lisäksi löydät Divaanista ruokaa & kattauksia, matkakohteita sekä vihertäviä pihoja.

Divaani 8 numeroa 31.60 € - Tilaajalahjaksi saan ChoChon Weekender-laukun!



Costume lehti


Costume-lehti-normal.jpg


Costume on uusi tyyliin ja kauneuteen keskittyvä lehti fashionistoille, muodista kiinnostuneille ja kaikille siltä väliltä. Costume auttaa sinua löytämään muotiviidakkojen helmet niin Suomesta kuin kansainvälisiltä catwalkeilta. Lukemalla lehteä tiedät, miten trendi-ilmiöt puetaan käytännössä ja mistä ne kannattaa ostaa. Muodin ei tarvitse olla kallista tai hankalaa, mutta sen täytyy kuulua kaikille.

Costumen 4 numeroa vain 13,80€, -50% alennuksella. Kaupan päälle kaiunis IVANAhelsinki Sailor- huivii.